Workshops i housedans, breaking og beatboxing på Loftet

Posted on Oct 11, 2017 |


Workshops i housedans, breaking og beatboxing på Loftet

Mukalazi Moses a.k.a “Moze Beatboxer” er født og oppvokst i Uganda, hvor han er en av landets fremste b-boys og beatboxere. Som en del av Breakdance project Uganda, jobber han mye med ungdomsarbeid, og bruker hiphopen til å gjøre en positiv forskjell i samfunnet. Dette gjenspeiles også i hans undervisningsstil, som er åpen og inkluderende. Han reiser ofte rundt og battler i både hiphop, house og breaking, og er for tiden på Europaturnè. I den forbindelse stopper han innom Norge igjen, og vi har booka han for å inspirere oss hele tre søndager på rad!

Moze er ikke ukjent på Loftet; han har tidligere undervist på dansecampen og holdt andre workshops hos oss. Vi gleder oss til å danse med han igjen!

Alle søndagsworkshopene passer fint for både nybegynnere og litt øvet/øvet dansere fra og med 8 år. Voksne er også velkommen.

Er du usikker på om dette er noe for deg? Ta gjerne kontakt, så kan vi fortelle litt mer om det du er usikker på.

Her ser du eksempler på både housedans, breaking og beatboxing:

Slik melder du deg på:

Send mail til julianebay@loftetdansestudio.no med følgende info: Navn, alder, og tlf.

Betaling:

Betaling skjer med kort/kontant eller vipps i repesjonen på Loftet samme dag som workshopen. Merk at påmeldingen er bindende, og ved kansellering senere enn 72 timer før påmeldt workshop må 50% av prisen betales med mindre legeerklæring kan vises.

Håper vi sees! :)