Workshops i AfroBeats på Loftet

Posted on Sep 22, 2018 |


Workshops i AfroBeats på Loftet

Ute etter litt ekstra energi og danseglede nå som høstmørket kommer krypende?

Vi er så heldige å få besøk av den profesjonelle danseren Amie K. Mbye som skal holde nybegynnerworkshops i AfroBeats TO søndager i høst; 14. oktober og 4. november.

Amie startet sin trening i dansekompaniet Tabanka Dance Ensemble hvor hun spesialiserte seg innen tradisjonell, moderne, kunstnerisk og kommersiell afrikansk og karibisk dans. Hun har også trening innenfor både house og samtidsdans. De siste ukene har hun tilbragt i Senegal på danseskole for å fordype seg i AfroBeats – som hun føler ligger aller nærmest hennes egne røtter.

Amie har bred erfaring som utøvende danser, og har blant annet danset i helaftens forestillinger på Den Norske Opera, Dansens hus og Rikscenen. Hun har også turnert i både Europa og Japan som danser for Nico&Vinz som en del av Usher URX TOUR. Noen av dere så henne kanskje i semifinalen i Norske Talenter i 2010 også?

Amie er en dyktig skapende danser, og liker å undervise i form av danseklasser, workshops og prosjekter. I dag underviser hun fast ved flere danseskoler, blant annet Quickstyle Studio i Oslo hvor hun underviser i nettopp AfroBeats.

Hva er AfroBeats?

AfroBeats er en moderne, sosiale dansestil som tar utgangspunkt i tradisjonell afrikansk dans fra Vest Afrika. Det er polyrytmikk, isolasjoner, raskt fotarbeid, groovy og ikke minst – veldig energisk!

Se video fra Amies AfroBeatsklasse på Quickstyle Studio her.

Hvem passer workshopene på Loftet for?

Deg! Og alle andre som vil prøve selvfølgelig. Nivået er helt nybegynner, så enten du har danset før eller ikke; Velkommen!

Slik melder du deg på:

Send SMS med fullt navn og alder til Juliane på tlf. 482 19 398.

Merk! Påmeldingen er bindende. Ved avmelding senere enn 48 timer før påmeldt workshop må 50% av prisen betales med mindre legeerklæring kan fremvises.

Pris:

  • 200 kr for dansere ved Loftet dansestudio
  • 250 kr for andre

Betales kort, kontant eller vipps i resepsjonen rett før workshopen(e) starter.

 

Ta med en venn eller to, og bli med på en heftig dansetime!