Velkommen til Loftet danseshow 27. april 2019

Posted on Apr 13, 2019 |


Velkommen til Loftet danseshow 27. april 2019

Lørdag 27. april er det duket for nytt danseshow i Vinstrahallen, og vi gleder oss til å vise frem det vi har jobbet med de siste ukene!

Loftet danseshow har utvilsomt blitt et høydepunkt for både store og små – dansere så vel som “ikke-dansere”. Det er rett og slett en kveld full av sommerfugler i magen og mestringsfølelse for over 350 Loftet-dansere med en danseglede som smitter helt ut til bakerste rad blant publikum.

 

 

I tillegg til de “faste” danserne våre har vi denne våren utfordret ansatte ved Haverstad Entreprenør AS, og etter kun fem dansetimer med instruktør skal de presentere et show for alle de fremmøtte denne kvelden. Det er ingen hemmelighet at det er store sko å fylle etter at både Lokalavisa Dølen, Midt-Gudbrandal lensmannskontor, brukere og assistenter ved TFF, ansatte ved midtdelens ungdomsskoler, TINE Meieriet Frya, OG Midt-Gudbrandsdal brann- og feiervesen bokstavelig talt har “naila” samme utfordring tidligere. No pressure;)

Vårens overraskelsesinnslag kommer også til å få både publikum og dansere til å måpe. Vi har nemlig «teamet» opp tre personer som aldri har stått på scenen sammen tidligere og vi er sikre på at denne kule kombinasjonen vil gi dere gåsehud! Hvem tror du det kan være?;) Kom å se selv, da vel!

Overraskelsesinnslaget høsten 2018 fikk definitivt publikum til å måpe. Sondre Moshagen på piano, Magnus Emaka Einang med dansing, og selveste Arve Tellefsen på fiolin – FOR en kombinasjon!

PRAKTISK:
– Forhåndssalg av billetter: I resepsjonen på Loftet f.o.m. søndag 21. april. Forhåndssalget gjelder frem til og med torsdag, og vi selger kun i åpningstidene våre. Det vil være en egen inngang for de med forhåndskjøpte billetter i Vinstrahallen før showet. Merk! Med hensyn til køflyten før danseshowet selger vi kun et begrenset antall billetter på forhånd – førstemann til mølla!
– Vi selger også billetter i døra i Vinstrahallen før showet, og tar gjerne imot både kort, kontant og vipps. Merk at ved betaling med vipps må gyldig kvittering kunne fremvises. Bilde/screenshot av betalingen er ikke godkjent.
– PRIS: 150,- for barn fra 6 – 15 år. 200,- for voksne. Barn under skolealder går gratis, men skal også ha billett. Dette er så vi får en oversikt over hvor mange som kommer inn totalt.
– Dørene i hallen åpner ca 45 min før showet starter, altså kl. 17:15.
– Showet starter kl. 18:00 og varer ca 1 t 45 min.

VELKOMMEN!