Semesterkick-off med gratis workshops og bursdagsfest

Posted on Sep 4, 2016 |


Semesterkick-off med gratis workshops og bursdagsfest

Både små og store dansevenner møtte opp da vi sparket i gang høstsemesteret 2016 med gratis workshops, bursdagsfest og god stemning på Loftet.

SE VIDEO AV BALLONGSLIPPET HER: bursdagsfest

Før dørene åpnet benyttet Loftet-crewet (instruktører, resepsjonister og andre hjelpere) anledningen til å gjennomføre et førstehjelpskurs i regi av Røde Kors. Takket være Jan Petter Egge, som må kunne sies å være godt over gjennomsnittet engasjert og motiverende når det kommer til å lære bort førstehjelp, sitter vi igjen med mye nyttig kunnskap. Vi håper selvfølgelig vi aldri får bruk for det;)

11-sept-2

Dette semesteret har vi fått med oss hele flere nye danseinstruktører, og disse ville vi selvfølgelig vise frem denne dagen. Márcio og Stew pendler opp og ned fra Oslo èn dag i uka, og holdt denne dagen gratis workshop for alle som ville bli nedre kjent med disse gutta, henholdsvis fra Portugal og Frankrike. For de aller minste ble det arrangert “danselek”, til stor glede for både barn og foreldre. Ansvarlig for denne timen var Loftets instruktør-lærlinger Natalia, Weronika og Silja, og de gjorde en veldig bra jobb.

11-sept-3

Workshopene gikk som planlagt, – helt til brannalarmen gikk av…  På tross av at hovedinngangen var røyklagt, og vi måtte ta i bruk andre nødutganger var hele huset evakuert på under ett minutt (!). Dette var selvfølgelig kun en øvelse, og brannmann Tor Engum fra Midt-Gudbrandsdal brannvesen observerte det hele “i skyggen”. Det er også mye takket være god hjelp og veiledning fra denne mannen at Loftet har fått på plass gode rutiner og oversiktlige planer i tilfelle vi skulle trenge det på ordentlig noen gang. Noe vi, i liket med førstehjelpskurset samme dag, aldri får bruk for. Vi tok også en runde i huset med danserne for å vise dem hvor brannslukningsutstyret er lokalisert, og hvordan man bruker det.

11-sept

Helt til slutt var det duket for bursdagskake (Juliane og Natalia hadde bursdag denne dagen), og åpent dansegulv. Alt i alt en veldig fin søndag, og en perfekt start på et nytt og spennende dansesemester.

Tusen takk til alle som bidro!

Dette er også første søndag ut i rekken av “Søndag på Loftet”-konseptet vårt. Les mer om det her.