Loftets første semesteravslutning – “bunnsolid fra start til mål”

Posted on Dec 19, 2014 |


Loftets første semesteravslutning – “bunnsolid fra start til mål”

Lørdag 29. november var det klart for Loftets aller første offisielle semesteravslutning. Alle de 248 Loftet-danserne var i løpet av dagen gjennom både sceneprøver, fellesøvinger og generalprøve. Ventetiden mellom prøvene ble brukt flittig til å finpusse dansetrinn, sikre seg plass på påmeldingslistene for neste semester, dele latter og hemmeligheter, samt å knytte enda tettere vennskapsbånd.

 

Foto: Birgitte Bay

 

Forestillingen gikk som smurt, og lokalavisen Dølen beskrev det slik i sin papirutgave: “Loftet dansestudio bestod første prøvelse med glans. (…) Juliane Bays første danseforestilling var bunnsolid fra start til mål.”

Les det som ble lagt ut på dolen.no her.

 

Foto: Håkon Odenrud/Dølen

stu00F8ttebilde 2

Foto: Håkon Odenrud/Dølen

Aktuell 5

Foto: Håkon Odenrud/Dølen

 

TUSEN TAKK til alle de fantastiske Loftet-danserne som trosset både sceneskrekk og sommerfugler i magen for å vise frem det de hadde lært på Loftet de siste 10 ukene. Jeg har aldri vært så stolt og rørt i hele mitt liv! Og tusen takk til de anslagsvis 700(!) tilskuerne som kom å delte dansegleden med oss. Dere var alle med på å gjøre dette til en uforglemmelig kveld, og ikke minst en skikkelig kickstart for Loftet dansestudio! Jeg gleder meg til fortsettelsen:)

 

Takk for et helt fantastisk semester, og velkommen tilbake på nyåret!

 

Vennlig hilsen Juliane:)