Loftet utfordrer…

Posted on Oct 14, 2017 |


Loftet utfordrer…

Loftet utfordrer ansatte ved følgende ungdomsskoler: Ringebu, Sør-Fron, Vinstra og Skåbu!

Først var det lokalavisa Dølen som var “i ilden”. Så gikk utfordringen til Midt-Gudbrandsdal lensmannskontor, og deretter til brukere og assistenter ved TFF (Tjenester for funksjonshemmede i Nord-Fron kommune). Etter å ha fått inn ny rekord med tips til hvem som burde få utfordringen denne gangen landet vi endelig på ansatte ved de fire ungdomsskolene i Midtdalen.

Som fjerde i rekken var denne gjengen likevel de første som ikke fikk vite noe som helst på forhånd. Ved tidligere utfordringer har vi alltid sjekket med “øverste hold” for å finne ut om en slik utfordring lar seg gjøre. Denne gangen hoppet vi over dette steget, og gikk rett til “call out”.

Mange har engasjert seg i å gjette hvem vi kom til å utfordre denne gangen, og flere fulgte spent med på sosiale medier siden vi hadde lovet at de som ble utfordret ikke kom til å komme seg gjennom arbeidsuka uten å finne ut at det var dem. Torsdag kveld, mens alle andre sov, var vi rundt på de forskjellige skolene og hang opp plakater. Reaksjonene fredag morgen lot ikke vente på seg;) Mens elevene var raskt ute med å vise sin begeistring over at lærerne (og andre ansatte ved deres skole) blir utfordret til dans, tok det noen timer før diskusjonene fra lærerværelset ble flyttet fra “fire vegger” til sosiale medier.

Hver skole har fått frist til førstkommende mandag kl. 12:00 på å “samle troppene” på sin skole. De må stille med minst fire dansere, gjerne flere. Ingen har tidligere sagt nei til utfordringen, og med litt ekstra press fra både elever og sosiale medier regner vi ikke med at denne gjengen ser det som en mulighet heller;)

Fra og med uke 43 venter kun fem(!) intense dansetimer med instruktør, før de skal presentere resultatet som en del av Loftets danseshow i Vinstrahallen lørdag 25. november. De får med andre ord halve tida av hva et vanlig semester er. Vi kan love at de kommer til å kjenne på presset til å øve litt ekstra i matpausa/friminuttene på skolen for å komme i mål;)

Vi ser frem til å komme i gang med denne interkommunale, sosiale og morsomme utfordringen!

Se hva Dølen skriver om “Loftet utfordrer…” her.

Følg oss gjerne på sosiale medier (FB og Instragram) for oppdateringer underveis:)