Loftet utfordrer TINE Meieriet Frya

Posted on Mar 12, 2018 |


Loftet utfordrer TINE Meieriet Frya

Loftet utfordrer TINE Meieriet Frya til dans!

Først var det lokalavisa Dølen som var “i ilden”. Så gikk utfordringen til Midt-Gudbrandsdal lensmannskontor, og deretter til brukere og assistenter ved TFF (Tjenester for funksjonshemmede i Nord-Fron kommune). Forrige gang var det ansatte ved Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron ungdomsskole som måtte ut av komfortsonenen. I vår går utfordringen til en bedrift som har vært gjenganger på listen over foreslåtte bedrifter vi kan utfordre, nemlig TINE Meierier Frya.

For ett par uker siden ba jeg om et møte med sjefen selv, Oskar Aarnes. Han ble en smule nervøs når han skjønte hva møte skulle handle om, men tok det veldig sporty! TINE Meieriet Frya er rundt 130 ansatte på forskjellige avdelinger, og vi ønsket derfor å gi øverste sjefen en liten “heads-up” på at utfordringen kommer til å komme – uansett. Ingen har så langt sagt nei til Loftets utfordring, og vi håper og tror at TINE klarer å samle en “tropp” på minst 10 og max 30 dansere i løpet av en uke. Første av totalt fem dansetimer er allerede neste uke!

I løpet av kun fem dansetimer skal de lære en koreografi på ca 3-4 min. Showet presenteres på scenen som en del av Loftets danseshow i Vinstrahallen lørdag 28. april, fremfor rundt 1200 spente tilskuere. No pressure;) Tror du de klarer det?