Loftet Showteam på Idrettsgallaen

Posted on Jan 9, 2016 |


Loftet Showteam på Idrettsgallaen

Loftet Showteam sto på scenen under Idrettsgallaen på Lillehammer lørdag 9. januar.

I forbindelse med Ungdoms-OL 2016 tok Teater Innlandet initiativ til å få laget en offisiell OL-låt. Peter Baden og Sigve Bull komponerte låta “Go Beyond. Create tomorrow.”, som forøvrig også er mottoet til ungdoms-OL, og artistene Mo og Sirius står for fremførelsen. Det ble også laget en dans til denne låta, koreografert av dyktige Camilla Tellefsen. Deler av dansen er ment for at publikum også skal kunne slenge seg med.

Vi er stolte og takknemlige for at vi fikk muligheten til å delta på dette “sirkuset”. Spennende og ikke minst lærerikt å få være en del av en så stor produksjon, som i tillegg ble sendt live på NRK.

 

dolen

 

IMG_1083

Vi fikk faktisk hele Håkons Hall til å reise seg og NRK skal ha uttalt at det er første gang de ser hele salen reise seg for å danse på en idrettsgalla. Vi forstår det godt, umulig å sitte i ro til en så kul låt og koreografi!

Vi er også imponert over “Loftets” Magnus Emaka Einang som var en av de fire mannlige hovedddanserne på showet. Slik innsats inspirerer oss alle!

Ungdoms-OL 2016 går av stabelen fra 12. – 21. februar, og før den tid vil vi på Loftet lære bort OL-dansen til alle som ønsker det. Følg med her og på Loftets facebook-side for mer info.