Loftet og Ungdoms OL 2016 – “Go beyond. Create tomorrow”

Posted on Feb 22, 2016 |


Loftet og Ungdoms OL 2016 – “Go beyond. Create tomorrow”

Loftet dansestudio hadde flere både store og små danseoppdrag under Ungdoms OL 2016.

 

Det hele startet som et initiativ fra Teater Innlandet på Hamar som gjerne ville bidra med noe sprekt i forbindelse med Youth Olympic Games 2016. Resultatet ble en fengende låt komponert av Peter Baden og Sigve Bull, fremført av artistene Mo og Sirius.

Danser og koreografi Camilla Tellefsen fikk det ærefulle oppdraget å lage en koreografi/flashmob til låta. Danselærere fra forskjellige studioer ble invitert til å lære koreografien rett før nyttår, og oppdraget var å lære den videre til så mange som mulig, samt selvfølgelig å være med å lage liv både før, under og etter selve OL. Slike oppdrag takker man ikke nei til.

 

Dansere fra Loftet opptrådte blant annet på:

IMG_1098

 

  • Miniturnè med Mo og Sirius live 14. og 14. februar. Vi danset både på Hamar, i Sjogg park på Lillehammer, Birkebeinerstadion og på IOC-møtet:
IMG_1648

Før opptreden på Birkebeinerstadion.

 

Se klipp fra Loftet Showteam på scena med Mo og Sirius live på Birkebeinerstadion her.

 

  • Hafjell (snowboardkonkurranser) 15. og 16. februar:

IMG_1699

IMG_1678

 

  • Avslutningsseremonien på Lillehammer 21. februar:
IMG_1781

Showteam backstage før opptreden under avslutningsseremonien for Ungsdoms OL 2016.

I tillegg til disse oppdragene har flashmoben blitt dansen i stort sett alle ledige stunder på Loftet av både store og små. Fellesdanser er alltid stas, og det gjør noe helt spesielt med samholdet på tvers av aldersgrupper og forskjellige “gjenger”.

 

Det var utrolig gøy og lærerrikt å få være en del av et så stort arrangement, og vi takker Teater Innlandet for muligheten.