Loftet danseshow våren 2018

Posted on Apr 22, 2018 |


Loftet danseshow våren 2018

Lørdag 28. april er det duket for nytt danseshow i Vinstrahallen, og vi gleder oss til å vise frem det vi har jobbet med de siste ukene!

Loftet danseshow har utvilsomt blitt et høydepunkt for både store og små – dansere så vel som “ikke-dansere”. Det er rett og slett en kveld full av sommerfugler i magen og mestringsfølelse for over 350 Loftet-dansere med en danseglede som smitter helt ut til bakerste rad blant publikum.

I tillegg til de “faste” danserne våres har vi også utfordret TINE Meieriet Frya til dans, og etter kun fem dansetimer med instruktør skal de presentere et show for alle de fremmøtte denne kvelden. Det er ingen hemmelighet at det er store sko å fylle etter at både Lokalavisa Dølen, Midt-Gudbrandal lensmannskontor, brukere og assistenter ved TFF, og ansatte ved midtdelens ungdomsskoler bokstavelig talt har “naila” samme utfordring tidligere. No pressure;)

Vi får også besøk av en overraskelsesgjest som skal være med på å inspirere danserne og få publikum til å måpe. Hvem tror du det kan være?;) Kom å se selv, da vel!

PRAKTISK:

  • Forhåndssalg av billetter: I resepsjonen på Loftet f.o.m. søndag 22. april. Forhåndssalget gjelder frem til og med torsdag, og vi selger kun i åpningstidene våre. Det vil være en egen inngang for de med forhåndskjøpte billetter i Vinstrahallen før showet.
  • Vi selger også billetter i døra i Vinstrahallen før showet, og vi tar gjerne imot både kort, kontant og vipps. Merk at ved betaling med vipps må gyldig kvittering kunne fremvises. Bilde/screenshot av betalingen er ikke godkjent.
  • PRIS: 150,-. Barn under skolealder går gratis, men skal også ha billett. Dette er så vi får en oversikt over hvor mange som kommer inn totalt.
  • Dørene i hallen åpner ca 45 min før showet starter, altså kl. 17:15.
  • Showet starter kl. 18:00 og varer ca 1 t 45 min.

Velkommen!

PS! Ønsker du å bestille DVD fra danseshowet? Det gjør du enkelt ved å fylle ut dette skjemaet her: