Loftet danseshow – våren 2017

Posted on Apr 16, 2017 |


Loftet danseshow – våren 2017
Aldri før har det vært så mange dansere på Loftet dansestudio – velkommen til vårens store danseshow!

Siden semesterstart i februar, har omkring 350 dansere fra 4 til 50+ besøkt oss ukentlig i Nustadsvingen for å oppleve ekte danseglede, mestring og moro. Nå danser det også sommerfugler i magene på de fleste, og det finpusses på både trinn og formasjoner før semesterets avslutning og høydepunkt: Å få fremføre koreografien sin foran en fullsatt Vinstrahall!

Vi har også gleden av å tilby publikum to helt spesielle innslag denne kvelden.

Lokalavisa Dølen har gjort det. Midt-Gudbrandsdal politidistrikt har gjort det. De tok utfordringen på strak arm om å bruke kun fem uker, fem dansetimer, på å lære seg èn koreografi – og fremføre resultatet på scenen under danseavslutningen. Denne gangen utfordret vi ansatte og brukere ved TFF – Tjenester for funksjonshemmede, og vi kan love at dansegleden til dette crewet smitter langt utover scenekanten – vi forventer trampeklapp og jubelrop!

I tillegg har vi vært så heldige å få tak i to populære, hemmelige gjester for anledningen! De er begge scenevante og med en rekke opptredener i inn- og utland bak seg. For første (og antakeligvis siste) gang står de på scenen sammen – og det blir vakkert!

Velkommen skal dere være!

PRAKTISK INFO:
* Inngang 150 kr. – barn under skolealder gratis.
* Dørene åpnes for publikum kl.17.15 og lukkes kl. 17.55.
* NYHET: Forhåndssalg av billetter på Loftet f.o.m. 23. april. Alle med forhåndskjøpt billett får egen inngang, og vi oppfordrer så mange som mulig til å kjøpe billetten sin på forhånd.
* Billetter kan også kjøpes i døra som vanlig (vipps/kort/kontant).
* Kiosken er åpen frem til kl. 17.55 (kort/ kontant)