Loftet danseshow (våren 2017)

Posted on Apr 29, 2017 |


Loftet danseshow (våren 2017)

 

Tusen takk til store og små dansere for et fantastisk semester på Loftet?Jeg har verdens beste jobb! Forestillingen i går gikk over all forventning og jeg har fortsatt ikke fordøyd alle inntrykkene? Jeg er først og fremst veldig, veldig stolt og glad, og litt vemodig for at vårsemesteret er over allerede. Tusen takk til alle som gjør dette mulig???

En spesiell takk til familie og venner, samt alle snille hjelpere. Loftet hadde ikke vært det samme uten dere?? Total Production AS sørget for at publikum fikk oppleve et danseshow med lyd og lys på høyt teknisk nivå???? `n Jalmar og Toby DeeDaran leverte et humoristisk og utrolig inspirerende overraskelsesinnslag som bidro til å gjøre programmet mer variert???Kveldens publikumsvinnere ble allikevel TFF Crew som bestod utfordringen med glans og beviste at Loftet virkelig er for alle

Påmeldingen til neste semester er nå godt i gang, og her er det førstemann til mølla??????‍♀️??

Vi har gjort noen kreative utbedringer på filmingen av vårens danseshow, og gleder oss like mye som dere til å se resultatet på DVD???? Her ser du hvordan du kan bestille din egen DVD.

Velkommen tilbake til høsten!

Alle bildene under er knipset av dyktige fotograf Tor Ivan Boine.