Loftet danseshow lørdag 25. november

Posted on Nov 11, 2017 |


Loftet danseshow lørdag 25. november

Lørdag 25. november er det duket for nytt danseshow i Vinstrahallen, og vi gleder oss til å vise frem det vi har jobbet med de siste ukene!

Loftet danseshow har utvilsomt blitt et høydepunkt for både store og små – dansere så vel som “ikke-dansere”. Det er rett og slett en kveld full av sommerfugler i magen og mestringsfølelse for over 350 Loftet-dansere med en danseglede som smitter helt ut til bakerste rad blant publikum.

I tillegg til de “faste” danserne våres har vi også utfordret ansatte ved Ringebu, Sør-Fron og Vinstra ungdomsskole til dans, og etter kun fem dansetimer med instruktør skal de presentere et show for alle de fremmøtte denne kvelden. Med over 30(!) ansatte blir de den desidert største gruppa på scenen denne kvelden, men også den gruppa med desidert kortest til på å få dansetrinnene til å sitte som de skal;)

Vi får også besøk av en overraskelsesgjest som skal være med på å inspirere danserne og få publikum til å måpe. Hvem tror du det kan være?;) Kom å se selv, da vel!

PRAKTISK:

  • Forhåndssalg av billetter: I resepsjonen på Loftet f.o.m. søndag 19. november. Forhåndssalget gjelder frem til og med torsdag, og vi selger kun i åpningstidene våre. Det vil være en egen inngang for de med forhåndskjøpte billetter i Vinstrahallen før showet.
  • Vi selger også billetter i døra i Vinstrahallen før showet, og vi tar gjerne imot både kort, kontakt og vipps. Merk at ved betaling med vipps må gyldig kvittering kunne fremvises. Bilde/screenshot av betalingen er ikke godkjent.
  • PRIS: 150,-. Barn under skolealder går gratis, men skal også ha billett. Dette er så vi får en oversikt over hvor mange som kommer inn totalt.
  • Dørene i hallen åpner ca 45 min før showet starter, altså kl. 17:15.
  • Showet starter kl. 18:00 og varer ca 1,5 t.

Velkommen!

PS! Ønsker du å bestille DVD fra danseshowet? Det gjør du enkelt ved å fylle ut dette skjemaet her: