Loftet danseshow 24. november

Posted on Nov 14, 2018 |


Loftet danseshow 24. november

Lørdag 24. november er det duket for nytt danseshow i Vinstrahallen, og vi gleder oss til å vise frem det vi har jobbet med de siste ukene!

Loftet danseshow har utvilsomt blitt et høydepunkt for både store og små – dansere så vel som “ikke-dansere”. Det er rett og slett en kveld full av sommerfugler i magen og mestringsfølelse for over 350 Loftet-dansere med en danseglede som smitter helt ut til bakerste rad blant publikum.

I tillegg til de “faste” danserne våre har vi også utfordret både Midt-Gudbrandsdal brann- og feiervesen til dans, og etter kun fem dansetimer med instruktør skal de presentere et show for alle de fremmøtte denne kvelden. Det er ingen hemmelighet at det er store sko å fylle etter at både Lokalavisa Dølen, Midt-Gudbrandal lensmannskontor, brukere og assistenter ved TFF, ansatte ved midtdelens ungdomsskoler, og TINE Meieriet Frya bokstavelig talt har “naila” samme utfordring tidligere. No pressure;)

Høstens overraskelsesinnslag kommer også til å få både publikum og dansere til å måpe. Vi har nemlig «teamet» opp tre personer som aldri har stått på scenen sammen tidligere og vi mener at denne kombinasjonen blir uslåelig! Hvem tror du det kan være?;) Kom å se selv, da vel!

PRAKTISK:
– Forhåndssalg av billetter: I resepsjonen på Loftet f.o.m. søndag 18. november. Forhåndssalget gjelder frem til og med torsdag, og vi selger kun i åpningstidene våre. Det vil være en egen inngang for de med forhåndskjøpte billetter i Vinstrahallen før showet. Merk! Med hensyn til køflyten før danseshowet selger vi kun et begrenset antall billetter på forhånd.
– Vi selger også billetter i døra i Vinstrahallen før showet, og vi tar gjerne imot både kort, kontant og vipps. Merk at ved betaling med vipps må gyldig kvittering kunne fremvises. Bilde/screenshot av betalingen er ikke godkjent.
– PRIS: 150,-. Barn under skolealder går gratis, men skal også ha billett. Dette er så vi får en oversikt over hvor mange som kommer inn totalt.
– Dørene i hallen åpner ca 45 min før showet starter, altså kl. 17:15.
– Showet starter kl. 18:00 og varer ca 1 t 45 min.

VELKOMMEN!