Loftet-dansere på Sødorptunets 10-årsjubileum, og julegateåpning på Vinstra

Posted on Nov 27, 2015 |


Loftet-dansere på Sødorptunets 10-årsjubileum, og julegateåpning på Vinstra

Fredag 27. november fikk litt over 30 Loftet-dansere ute på danseoppdrag.

 

Kjøpesenteret “Sødorptunet” feiret 10-årsjubileum med lave priser og god førjulsstemning, og Loftet fikk være med å lage litt ekstra liv rundt dette. I utganspunktet skulle vi bare vise frem èn dans, men når vi først fikk rigget opp musikkanlegget og satte på litt musikk var ikke dansefoten til å holde igjen på de fleste av oss. Det var også utrolig koselig at andre Loftet-dansere, småsøsken, og tilskuere slengte seg med i ringen vår. Med nisseluene på danset vi rundt juletreet til svetten rant, før rundt 15 dansere viste frem en koreografi av Irina Sofie Johansson (instruktør ved Loftet).

 

 

 

 

IMG_0447

Både små og store nissedansere var med

 

Etter dansingen på Sødorptunet snek vi oss før fakkeltoget bort til Palmerhagen på Vinstra. Her var det duket for julegateåpning. I tillegg til litt over 30 små og store nissedansere fra Loftet var det flere dyktige aktører på programmet, og julestemningen sto tydelig i fokus.

 

IMG_0496

Både store og små synes det var stas å få være med å spre litt danseglede og julestemning, og vi kommer gjerne tilbake neste år også!

 

Takk til Vinstra Markedsforening for et flott arrangement, og takk for oppdraget.