Loftet dansecamp 2019 – påmeldingen er åpen!

Posted on Jun 14, 2019 |


Loftet dansecamp 2019 – påmeldingen er åpen!

Loftet dansecamp går av stabelen onsdag til fredag siste uke i sommerferien, og i år faller det på 14. – 16. august.  Er du mellom 10 og 18 år? Bli med da, vel!

Påmeldingsskjema finner du her.

Bilde fra tidligere dansecamp på Loftet

Under Loftet dansecamp flytter både dansere og instruktører inn på Loftet, og vi danser, spiser, sover og koser oss her disse tre dagene. Campen avsluttes med en gratis oppvisning for familie, venner og andre danseglade mennesker fredag ettermiddag. Siden Loftet fyller 5 år i sommer blir avslutningen denne gangen ekstra spesiell;) Mer info kommer.

Nivået på campen er åpent, dvs at det passer for nybegynnere så vel som litt øvede dansere.

Dette er vanligvis et tilbud til dansere fra 11 – 18 år, men vi åpner også for at 10-åringer kan melde seg på.Viktig! Danseren MÅ ha fylt 10 år før campen starter, og være komfortabel med å sove borte uten foreldre.

Om instruktørene:

Monica Eileen Johnsen

Monica er utdannet ved Bårdar Akademiets danselinje, Flow Dance Academy Oslo, og PPU (Praktisk, pedagogisk utdannelse) fra KHiO (Kunsthøyskolen i Oslo). Hun har vært på flere studiereiser til blant annet New York og Paris, og hevdet seg i dansebattles både i Oslo og Barcelona. Hun var også medkoreograf og danser for The Mic Master (Den kulturelle skolesekken-turnè) og barneforestillingen Waki Baki som ble satt opp på Riksscenen og Bul i 2012.

 

Monica har lang erfaring med undervisning fra blant annet Bårdar danseinstitutt, Circle – det norske hiphophuset, Bajazz og Subsdans. Hun har også undervis ved Qiajuk Studio på Grønland. Siden 2016 har hun vært linjeleder ved den populære hiphoplinja ved Follo folkehøgskole.

På Loftet dansecamp skal Monica undervise hiphop, og i tillegg til både koreografi og freestyleøvelser har hun fått i oppgave å fokusere ekstra på linjer i dansen, siden dette er noe hun er ekstremt god på. Vi gleder oss!

 

Brian Madika

Brian kjenner nok de fleste fra før som instruktør ved Loftet våren 2019 hvor han underviste både hiphop og house. Utenom å undervise på Loftet har Brian gjort seg bemerket både som danser/bevegelsesartist, koreograf og instruktør i flere urbane dansestiler. Han er opprinnelig fra Sverige, og har trent både der, i Oslo og i London.

Han har lang erfaring som instruktør og reiser mye for å både undervise og dømme battles. Han er også aktiv i battlescenen selv, og har deltatt i flere store battles som World Dance Colluseum (JP), Funkin Stylez (GE)  og Juste Debout Paris (FR). Han har også vært aktiv på teaterscene rundt om i Sverige, og som danser på turné med flere kjente dansekompanier og oppsetninger, blant annet Belinda Braza’s “I am Us”. Han koreograferte og produserte også sin egen dansefilm, kalt “ICEOLO” som høstet god kritikk og lovord fra andre dansere og filmskapere.

Brian er en av grunnleggerne i The Kings Room, Leftsound Crew og Kings Among Kings, som fokuserer på både musikk og kulturelle bevegelser, og å inspirere neste generasjon.

På Loftet dansecamp skal Brian lære oss freshe housemoves, etter ønske fra flere av danserne. Det gleder vi oss veldig til!

Bilde fra tidligere dansecamp på Loftet

PRAKTISK:

  • Campen begynner kl. 12:00 onsdag 14. august og avsluttes med fremvisning og feiring av Loftets 5-årsjubileum fredag kveld 16. august. Eget arrangement for avslutningen/bursdagsfesten kommer.
  • Pris: 1200 kr. Dette inkluderer overnatting, frokost, lunsj, middag/kvelds, over 8 timer danseundervisning av sertifiserte instruktører og pedagoger, yoga med egen instruktør, sosialt opplegg og Loftet-artikler.
  • Praktiske detaljer som timeplan og betalingsinformasjon kommer på e-post til de som melder seg på. Spør hvis du lurer på noe utover dette.

Velkommen til årets dansecamp:D

Bilde fra tidligere dansecamp på Loftet