Loftet dansecamp 2019 – påmeldingen er åpen!

Posted on Jun 14, 2019 |


Loftet dansecamp 2019 – påmeldingen er åpen!

Loftet dansecamp går av stabelen onsdag til fredag siste uke i sommerferien, og i år faller det på 14. – 16. august.  Er du mellom 10 og 18 år? Bli med da, vel!

Påmeldingsskjema finner du her.

Bilde fra tidligere dansecamp på Loftet

Under Loftet dansecamp flytter både dansere og instruktører inn på Loftet, og vi danser, spiser, sover og koser oss her disse tre dagene. Campen avsluttes med en gratis oppvisning for familie, venner og andre danseglade mennesker fredag ettermiddag. Siden Loftet fyller 5 år i sommer blir avslutningen denne gangen ekstra spesiell;) Mer info kommer.

Nivået på campen er åpent, dvs at det passer for nybegynnere så vel som litt øvede dansere.

Dette er vanligvis et tilbud til dansere fra 11 – 18 år, men vi åpner også for at 10-åringer kan melde seg på.Viktig! Danseren MÅ ha fylt 10 år før campen starter, og være komfortabel med å sove borte uten foreldre.

Om instruktørene:

Monica Eileen Johnsen

Monica er utdannet ved Bårdar Akademiets danselinje, Flow Dance Academy Oslo, og PPU (Praktisk, pedagogisk utdannelse) fra KHiO (Kunsthøyskolen i Oslo). Hun har vært på flere studiereiser til blant annet New York og Paris, og hevdet seg i dansebattles både i Oslo og Barcelona. Hun var også medkoreograf og danser for The Mic Master (Den kulturelle skolesekken-turnè) og barneforestillingen Waki Baki som ble satt opp på Riksscenen og Bul i 2012.

 

Monica har lang erfaring med undervisning fra blant annet Bårdar danseinstitutt, Circle – det norske hiphophuset, Bajazz og Subsdans. Hun har også undervis ved Qiajuk Studio på Grønland. Siden 2016 har hun vært linjeleder ved den populære hiphoplinja ved Follo folkehøgskole.

På Loftet dansecamp skal Monica undervise hiphop, og i tillegg til både koreografi og freestyleøvelser har hun fått i oppgave å fokusere ekstra på linjer i dansen, siden dette er noe hun er ekstremt god på. Vi gleder oss!

 

Tomas Vikeland

Tomas er bosatt i Trondheim hvor han eier og driver RAW dansestudio. Han har alltid vært glad i musikk og sport, men det var først da han oppdaget street dance-miljøet i 2007 at han forelsket seg i dans. Hans nysgjerrighet på kulturen, nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har over 10 års erfaring med undervisning av disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturen som omringer den. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassen.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen, og for å – viktigst av alt; ha det GØY! 😄

Bilde fra tidligere dansecamp på Loftet

PRAKTISK:

  • Campen begynner kl. 12:00 onsdag 14. august og avsluttes med fremvisning og feiring av Loftets 5-årsjubileum fredag kveld 16. august. Eget arrangement for avslutningen/bursdagsfesten kommer.
  • Pris: 1200 kr. Dette inkluderer overnatting, frokost, lunsj, middag/kvelds, over 8 timer danseundervisning av sertifiserte instruktører og pedagoger, yoga med egen instruktør, sosialt opplegg og Loftet-artikler.
  • Praktiske detaljer som timeplan og betalingsinformasjon kommer på e-post til de som melder seg på. Spør hvis du lurer på noe utover dette.

Velkommen til årets dansecamp:D

Bilde fra tidligere dansecamp på Loftet