Loftet dansecamp 2018

Posted on Jun 16, 2018 |


Loftet dansecamp 2018

Loftet dansecamp går av stabelen onsdag til fredag siste uke i sommerferien, og i år faller det på 15. – 17. august.

Dette er vanligvis et tilbud til dansere fra 11 – 18 år, men i år åpner vi også for at 10-åringer kan melde seg på. Viktig! Danseren MÅ ha fylt 10 år før campen starter, og være komfortabel med å sove borte uten foreldre.

Under Loftet dansecamp flytter både dansere og instruktører inn på Loftet, og vi både danser, spiser, sover og koser oss her disse tre dagene. Campen avsluttes med en gratis oppvisning for familie, venner og andre danseglade mennesker fredag ettermiddag.

Nivået på campen er åpent, dvs at det passer for nybegynnere så vel som litt øvede dansere. Det kommer til å undervises i både hiphop og house, i tillegg til mini-workshops med freestyleteknikk og basics. Det blir også lagt opp til både “crewbattle”, pysj-yoga og andre sosiale aktiviteter.

INSTRUKTØRER

Marlene aka Marlenita Freshinita er født og oppvokst i Tromsø, men har bodd i Oslo de siste 11 årene. Hun underviser fast på Subsdans, og er medlem av det urbane dansecrewet “dEEp doWN dopEiZM”. Marlene er kjent for sin unike stil, styrke og smidighet i gulvarbeid, og sier selv at hiphop er den stilen hun liker aller best. Hun henter også inspirasjon fra både popping, break, salsa, capoeira og samtidsdans. Vi har forsøkt å få denne jenta oppover, og er utrolig glad for at timeplanen endelig klaffer slik at vi kan la oss inspirere av Marlenes freshe moves og positive energi!

Marlene skal undervise hiphop og ha mini-workshops i basics og freestyle på dansecampen.

Shane Botwin aka Dee er født og oppvokst i Frankrike. Han er bosatt i Paris, men reiser verden rundt både for å undervise, battle og dømme battles. Dee er danser og koreograf i crewet Enfants Prodriges, i tillegg til å være medeier i Flow Dance Academy Paris. Det er ikke første gang denne mannen kommer til Loftet; han har nemlig holdt workshops her ved flere anledninger tidligere, og det er like populært hver gang. Den eneste forskjellen denne gangen er at han skal undervise i housedans, altså ikke hiphop. Dee kan begge stiler like godt, og vi gleder oss til å lære nye trinn av denne fantastiske danseren!

 

TIMEPLAN:

Timeplan for dansecampen blir lagt ut her i slutten av juni. Den sendes også på mail til de som melder seg på.

 

PRIS OG BETALING:

Dansecampen koster 1200 kr per danser. Dette er inkludert tre dager med til sammen 9 timer danseundervisning med profesjonelle instruktører, frokost, lunsj, middag og kvelds, og sosialt opplegg.

Campavgiften skal betales innen 31. juli, og betalingsinfo blir sendt på mail til alle påmeldte.

MERK! Ved avmelding etter 1. august må 50% av dansecampavgiften betales, med mindre legeerklæring fremvises.

 

SLIK MELDER DU DEG PÅ:

Fyll ut skjema her.

 

VELKOMMEN!