Loftet dansecamp 2017: Påmeldingen er åpen!

Posted on Jun 18, 2017 |


Loftet dansecamp 2017: Påmeldingen er åpen!

Vi gjentar suksessen for fjerde sommer på rad; Velkommen til Loftet dansecamp 2017!

Loftet dansecamp arrangeres onsdag til fredag siste uke i sommerferien, og i år faller det på 16. – 18. august. Både elever og instruktører “flytter inn” på Loftet, som forøvrig er et stort hus bestående av blant annet tre dansesaler, kjøkken, garderobe og for anledningen; dansegulv ute på parkeringsplassen. Vi har med andre ord god plass å boltre oss på disse tre dagene.

Se video fra dansecampen 2016 her.

Nytt i sommer er at vi har oppgradert timeplanen for å gi elevene en enda bedre, mer inspirerende, og ikke minst morsom dansecamp. Med fokus på teamwork og teambuilding kommer danserne til å bli utfordret både i koreografi og freestyle/battle. Det blir hiphop, locking, fellesdans, mini-workshops i battleteknikk/freestyle, tullebattle og crewbattle, pysj-yoga m.m.

I tillegg til dansingen er det også lagt opp til mye sosialt, og selvfølgelig også noen overraskelser;)

Med oss på laget i år har vi to instruktører:

Susann Ulvang

Susann er opprinnelig fra Mosjøen i Nordland, men bor for tiden i Oslo hvor hun jobber som både danser og dansepedagog innenfor hiphop. “Susie”, som hun helst kaller seg, har bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, i tillegg til ett år på Circle Dance Academy hvor hun spesialiserte seg innenfor hiphop og urbane dansestiler. Hun er også en del av Circle Showteam. Vi “huket tak i” Susie for å undervise på vår dansecamp fordi denne jenta kan sine “basics”, og hun har god erfaring både hva gjelder koreografi og freestyle – i tillegg til at hun er utrolig hyggelig og inspirerende selvfølgelig. Susie skal inspirere oss med både koreografi og grunntrinn fra hiphopens verden. Hun skal også introdusere oss for noen “tips og triks” som er greit å kunne i freestyle og/eller battle. Vi gleder oss!

 

Magnus Emaka Einang

Mange av dere kjenner til Magnus fra tidligere, da han var fast instruktør ved Loftet. Magnus kommer opprinnelig fra Sandshamn i Møre og Romsdal, men har de siste årene vært bosatt i Oslo. Han er en svært allsidig hiphopdanser, med bachelor i danseteater fra London Studio Centre, og medlem av Kingwings Crew. De siste årene har denne mannen vært oppatt med å sette opp og turnere landet rundt med “The formula”, Kingwings Crew sin egen forestilling, og ikke minst “Romeo og Julie”; et samarbeid mellom Den Norske Opera og Ballett, Nasjonalballetten UNG og Kingwings Crew som høstet lovord og utsolgte forestillinger både på hovedscenen i Operaen, på turnè i Norge og Spanias hovedstad, Madrid. For tiden gjør han seg klar til å danse på Sommerslottet Oscarshall med denne forestillingen. Utenom forestillinger og turnèer jobber han også fast ved Subsdans i Oslo hvor han underviser hiphop nybegynner for både barn og voksne. Det er heller ikke sjelden at han dukker opp på TV-skjermen, og flere har sikkert sett han i både Melodi Grand Prix, Idrettsgallaen, Stjernekamp osv.

Flere av elevene ønsket seg locking på timeplanen på dansecampen, og det blir det. I tillegg til å smitte oss med sin genuine danseglede skal Magnus inspirere oss med både hiphop, locking, og sørge for en fellesdans som kanskje gir oss noen basics vi kan bruke i battle også? Uansett, vi gleder oss veldig til Magnus kommer oppover igjen!

 

PRAKTISK INFO:

  • Campen er for barn og unge fra 10 til 18 år (altså 6. klasse til og med videregående), og de vil bli delt i to grupper: 6. klasse – 8. klasse og 9. klasse – videregående.
  • Pris: 1200,- Dette er inkludert tre dager med totalt 10 timer inspirerende danseundervisning og mini-workshops med dyktige instruktører, overnatting, alle måltider, sosialt opplegg osv.
  • Påmeldingen er bindende.

 

SLIK MELDER DU DEG PÅ:  Fyll ut påmeldingsskjema her.

 

Vi gleder oss til camp:D

 

Tilbakeblikk fra tidligere dansecamper på Loftet: