Loftet dansecamp 2015 (info og påmelding)

Posted on Jun 13, 2015 |


Loftet dansecamp 2015 (info og påmelding)

 

PÅMELDINGEN ER ÅPEN

Påmeldingen til Loftet dansecamp 2015 er offisielt åpen. Elever fra andre dansemiljøer som Lesja/Dovre og Lillehammer vil også bli inviterte til å bli med på campen. Det er begrenset med plasser, og det blir derfor “førstemann til mølla”. For påmelding se informasjon på plakaten over. Påmeldingsfrist innen 15. juli.

Les litt om instruktørene som kommer til dansecampen her:

 

juliane camp

Juliane Bay

Juliane Bay, eier og daglig leder ved Loftet dansestudio, skal ha hiphopklasser på campen. Juliane er utdannet danser, instruktør og koreograf innenfor hiphop og urbane dansestiler fra Circle Dance Academy i Oslo. Hun brenner for at dansegleden skal være i fokus. Disse dagene kommer eksprementering med hiphopbasics og lek til å være fokus på klassene. Det er både gøy og lærrerikt da elevene får med seg “verktøy”/teknikker de kan bruke også utenfor studio senere. Juliane skal ha jentegruppene, samt litt fellesundervisning med alle elevene.

 

moze camp

“Moze”

Mukalazi Moses a.k.a “Moze” er født og oppvokst i Uganda, hvor han er en av landets fremste b-boys og beatboxere. I tillegg arbeider han mye med ungdomsarbeid. Moze bruker hiphopen for å gjøre en positiv forskjell i samfunnet, noe som også gjenspeiles i hans undervisningsstil. Han reiser ofte rundt og battler i både hiphop, house og breaking. Vi er så heldige å få muligheten til å samarbeide med Moze, og på dansecampen skal han ha hovedansvaret for gutta. Han kommer til å undervise mest i breaking, men også litt house og/eller hiphop.

 

sofie camp

Sofie Løken

Sofie Løken er født og oppvokst i Oslo. Hun startet å danse som 17-åring og har siden da vært forelsket i dansen. Hun er koreografen til crewet Werkin’ Girls og har videre koreografert for en rekke artister samt Tv-produskjoner i Norge. På meritt- listen sin har hun Tv-shows som Norske Talenter, Vg-Lista, Stjernekamp, Mitt DanseCrew og Melodi Grand Prix. I tillegg har hun danset for artister som Alexandra Joner, Madcon, Julie Bergan og Kaveh. Hun elsker å undervise og har de siste årene holdt workshops i bl.a: Spania, London, Irland , Sverige, Sveits, Hviterussland, og Polen . Stilen hennes kan beskrives som eksplosiv og groovy, med koreografier som utfordrer musikalsk til både tradisjonell hip hop musikk, men også til urbane pop-sanger. Hun skal undervise lady-style på Loftet- dansecamp. Dette blir en blanding av hennes hip-hop foundations, samt feminine bevegelser til glad musikk.

 

IMG_9069

Bildet  for kick off-festen etter dansecampen i fjor sommer

 

Elever fra andre dansemiljøer som Lesja/Dovre og Lillehammer vil også bli inviterte til å bli med. Campen har begrenset med plasser, og det blir “førstemann til mølla”.

 

Vi gleder oss!