LOFTET-BATTLE (våren 2018)

Posted on Apr 13, 2018 |


LOFTET-BATTLE (våren 2018)

Semesteret går mot slutten, og vi holder fast ved vår nyeste tradisjon; Å arrangere battle på Loftet den siste søndagen i semesteret. I vår faller den på 22. april.

De fleste her kjenner Stew som danser og instruktør ved Loftet, men visste dere at han er DJ også? Nylig fikk han æren av å være hoved-DJ i finalen i hiphop under verdes største battle i Paris, Juste Debut. Her fikk han hele 20.000 publikummere til å reise seg opp å danse. Det var helt magisk! Denne søndagen skal han briljere bak mixebordet på Loftet, mens danserne battler. Det blir gøy!

Loftet battle er et såkalt “all styles battle”, som betyr at alle dansestiler er lov inne “i ringen”. Du kan med andre ord danse akkurat slik DU føler for. Vi håper selvfølgelig at danserne viser frem noen av de nye trinnene de har lært i løpet av våren på Loftet!

Battlen er 2 vs 2, som vil si at to og to skal battle sammen som team (aldersgrense 8 år). Har du ingen partner? Møt opp likevel, så finner vi en til deg:)

Dommerpanelet kommer til å bestå av Loftet instruktør, Cédric Gervais Rit, i tillegg til to av våre tidligere elever, Caroline Bratlien og Natalia Miklasiewicz som begge studerer hiphop ved Bårdarakademiet i Oslo.

          

Vinnerne av Loftet battle våren 2018 vinner hver sin billett til Loftet danseshow i Vinstrahallen lørdag 28. april.

PRAKTISK:

  • Gratis inngang for alle som vil danse og/eller se på. Battlen begynner kl. 16:00, men det er lov til å komme tidligere hvis man vil. Vi har åpent hus fra kl. 15:00 – 18:00 denne dagen.
  • Aldersgrense for å battle er 8 år.
  • Danserne melder seg på ved å registrere seg i resepsjonen på Loftet mellom kl. 15:00-15:30 denne dagen.
  • Denne dagen åpner også forhåndspåmeldingen til neste semester for alle Loftet-dansere, i tillegg til forhåndssalg av billetter  til showet vårt lørdag 28. april.
  • Det blir også gode tilbud på Loftet-klær og andre Loftet-artikler denne dagen.

Har du spørsmål? Jeg svarer gjerne:)

Velkommen! :D