LOFTET BATTLE (høsten 2017)

Posted on Nov 11, 2017 |


LOFTET BATTLE (høsten 2017)

Semesteret nærmer seg slutten, og etter en vellykket første battle på slutten av forrige semester ønsker vi å gjøre dette til en tradisjon: Siste Søndag på Loftet hvert semester arrangerer vi battle på Loftet. I høst faller den på 19. november.

De fleste her kjenner Stew som danser og instruktør ved Loftet, men visste dere at han er DJ også? Denne søndagen på Loftet skal han briljere bak mixebordet, mens danserne battler. Det blir gøy!

Loftet battle er et såkalt “all styles battle”, som betyr at alle dansestiler er lov inne “i ringen”. Vi håper selvfølgelig at danserne viser frem noen av de nye trinnene de har lært i løpet av høsten på Loftet!

Battlen er 2 vs 2, som vil si at to og to kan battle sammen som team (aldersgrense 8 år). Har du ingen partner? Møt opp likevel, så finner vi en til deg:)

Dommerpanelet kommer til å bestå av Loftets instruktører; Cédric Rit Gervais og Elisa Esmeralda Sørensen, og i tillegg får vi besøk av dyktige Susie Ulvang.

                

Vinnerne av Loftet battle høsten 2017 vinner hver sin billett til Loftet danseshow i Vinstrahallen lørdag 25. november.

PRAKTISK:

  • Gratis inngang for alle som vil danse og/eller se på. Battlen begynner kl. 16:00, men det er lov til å komme tidligere hvis man vil. Vi har åpent hus fra kl. 15:00 – 18:00 denne dagen.
  • Aldersgrense for å battle er 8 år.
  • Danserne melder seg på ved å registrere seg i resepsjonen på Loftet mellom kl. 15:00-15:30 denne dagen.
  • Denne dagen åpner også forhåndspåmeldingen til neste semester for alle Loftet-dansere, i tillegg til forhåndssalg av billetter  til showet vårt lørdag 25. november.
  • Det blir også diverse gode tilbud på klær og andre Loftet-artikler denne dagen.

 

Har du spørsmål? Jeg svarer gjerne:)

 

Velkommen! :D