Inspirasjonstur til Paris, Juste Debout

Posted on Mar 8, 2016 |


Inspirasjonstur til Paris, Juste Debout

Jeg og tre andre dansere og instruktører fra Loftet dansestudio dro på inspirasjonstur til Paris i vinterferien.

Juste Debout er en internasjonal dansekonkurranse som avholdes årlig i Paris og fokuserer på streetdance/gatedans som hiphop, new style, house, locking og popping. I forbindelse med dette er det også utallige workshops og danseklasser med dyktige streetdansere fra hele verden. Vi benyttet selvfølgelig muligheten til å la oss inspirere.

I løpet av tre dager tok vi ti danseklasser hver, både i hiphop, popping, waacking, locking, og dancehall ved Flow Dance Academy. Inkludert i timeplanen var han som blir Loftets nye innskudd i instruktørteamet fra og med høsten 2016. Hvem dette er er foreløpig hemmelig, men timene hans falt i alle fall i god smak hos oss;) Vi gleder oss til å avsløre litt mer etterhvert.

 

IMG_1953

 

Fulle av inspirasjon og støle dansekropper avsluttet vi turen med å dra på Juste Debout-finalen.

 

IMG_2007

 

For sånne dansenerder som oss var det et stort øyeblikk å sitte blant publikum å se verdens beste dansere battle live, og ikke bare på YouTube. Man forstår ikke hvor stort arrangement dette er før man sitter der selv. Eller når du står timesvis i kø for å komme inn.

 

IMG_1976

Turister

IMG_1981

 

Vi skal definitivt dra igjen neste år også, og da kommer vi til å åpne opp for at enda flere Loftet-dansere også får muligheten til å bli med.