Loftet på inspirasjonstur til Oslo og Juste Debout Nordic

Posted on Feb 12, 2017 |


Loftet på inspirasjonstur til Oslo og Juste Debout Nordic

Juste Debout er en av verdens største dansekonkurranser som fokuserer på urbane dansestiler som newstyle hiphop, house, popping og locking. Den store finalen går av stabelen hvert år i Paris, men i forkant av dette arrangeres det kvalifiseringsrunder rundt om i verden. For første gang i Juste Debouts historie foregikk dette i Oslo, og det ville vi selvfølgelig ikke gå glipp av.

Lørdag 11. feburar satte vi opp en buss fra Loftet dansestudio for alle som vil bli med på en skikkelig inspirasjonstur!

Totalt 57 dansere fra både Loftet og Lillehammer og Gjøvik danseskole hoppet på bussen som tok oss til Oslo denne dagen. For mange var dette første møte med battle og det urbane miljøet på denne måten. Responsen var utelukkende positiv, og både store og små ble veldig inspirert.

Med dansere fra både inn- og utland på dansegulvet fikk vi oppleve heftige showcases, battles i både hiphop, house, popping, locking og eksperimental. Aller mest imponert ble vi nok av nivået i Junior battle (6-14 år). De ga oss absolutt noe å strekke oss etter!

Ekstra inspirerende er det selvfølgelig å se “vår egen” Stew som sjef bak mixebordet (DJ), Márcio var dommer for junior battle, og Cédric som vant battle i hiphop og fikk dermed billett videre til finalerundene i Paris???? Tenk, så heldige vi er som har så dyktige folk med oss på laget her på Loftet!

Takk for en fin tur!