1. påskedag på Loftet – DANSEBATTLE!

Posted on Apr 10, 2019 |


1. påskedag på Loftet – DANSEBATTLE!

Semesteret går mot slutten, og vi holder fast ved vår nyeste tradisjon; Å arrangere battle på Loftet den siste søndagen i semesteret. I vår faller det på selveste 1. påskedag!

Loftet-battle er et såkalt “all styles battle”, som betyr at alle dansestiler er lov inne “i ringen”. Du kan med andre ord danse akkurat slik DU føler for. Vi håper selvfølgelig at danserne viser frem noen av de nye trinnene de har lært i løpet av våren på Loftet.
Battlen er 2 vs 2, som vil si at to og to skal battle sammen som team. Aldersgrense 8 år.
Har du ingen partner? Møt opp likevel, så finner vi en til deg:)

De fleste på Loftet kjenner til Stew som danser og instruktør, men visste dere at han også er en av verdens beste hiphop DJ’er? Det er helt sant! Det er DJ Stew som står for musikken denne dagen – vi gleder oss!

Dommerpanelet kommer til å bestå av Loftet-instruktør Susie Ulvang, Brian Madika, og tidligere Loftet-danser Caroline Bratlien. Vi får også besøk av noen veldig dyktige dansere som skal opptre for oss, men hvem dette er er foreløpig hemmelig;)

Vinnerne av Loftet battle våren 2019 vinner hver sin billett til Loftet danseshow i Vinstrahallen lørdag 27. april.

PRAKTISK:
– Gratis inngang for alle som vil danse og/eller se på. Battlen begynner kl. 15:45, men det er lov til å komme tidligere hvis man vil. Vi har åpent hus fra kl. 15:00 – 18:00 denne dagen.
– Aldersgrense for å battle er 8 år.
– Danserne melder seg på ved å registrere seg i resepsjonen på Loftet mellom kl. 15:00-15:30 denne dagen.
– Denne dagen åpner også forhåndspåmeldingen til neste semester for alle Loftet-dansere, i tillegg til forhåndssalg av billetter til showet vårt lørdag 27. april.
– Det blir også supergode tilbud på Loftet-klær og andre Loftet-artikler denne dagen.

Har du spørsmål? Vi svarer gjerne:)

Velkommen! :D