Instruktørene


Ny instruktør fra og med våren 2019!

Ny instruktør fra og med våren 2019!

Fra og med våren 2019 får vi en ny instruktør på teamet, og vi gleder oss til å avsløre hvem det er;) Følg med!

Juliane Bay

Juliane Bay

Eier/daglig leder/instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen “Ekstrem dans”, og i en alder av 15 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte etterhvert avbryte grunnet skade. De siste årene har hun brukt på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og følger nå drømmen om å drive eget dansestudio. Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og har flyttet tilbake til Sør-Fron for å videreutvikle dansemiljøet her.

Høsten 2018 underviser Juliane Loftet-KIDS, 1. klasse, 2. klasse,  GrownUps (nybegynner), GrownUps (litt øvet), Funkis, ManHood og Showteam.

Cédric Grevais Rit

Cédric Grevais Rit

Instruktør

Cédric er opprinnelig fra Frankrike, men flyttet etterhvert til England hvor han jobbet som danser og koreograf. Han er en av grunnleggerne i danseduoen “SIGH”, og har stått for de fleste av deres koreografier som har blitt fremført på flere arrangement i London.

Franskmannen, som flyttet til Norge fordi han forelsket seg i landet, er for tiden bosatt i Oslo hvor han underviser på blant annet Circle (Det norske hiphophuset) og Studio Nille.

Han underviser stort sett på engelsk, men snakker litt norsk når han underviser de minste. Selv om han ikke snakker helt flytende enda forstår han stort sett alt som blir sagt.

Høsten 2018 tar han turen fra Oslo til Gudbrandsdalen hver tirsdag for å undervise VDG, 4. klasse NF/Ø, 5. klasse SF, og Gutta.

 

 

Stew Menit

Stew Menit

Instruktør

Stew har fulgt Loftet fra starten av, både som DJ på kick off-festen, og danser/instruktør. Dette semesteret kommer franskmannen nok en gang tilbake for å undervise hver onsdag. Stew er en av Julianes tidligere danselærere, og en høyt respektert danser i miljøet. Han har lang erfaring både som danser, dommer og instruktør. Hovedstilen hans er popping, men disse onsdagene skal han undervise i hiphop i tillegg til èn time med popping/locking.

Høsten 2018 skal Stew ha ansvaret for 9. klasse, 6. klasse, 8. klasse, i tillegg til en åpen klasse med popping & locking. Dette blir spennende!

Susann “Susie” Ulvang

Susann “Susie” Ulvang

Instruktør

Susann “Susie” Ulvang er opprinnelig fra Mosjøen i Nordland, men bor for tiden i Oslo hvor hun jobber som både danser og dansepedagog innenfor hiphop. Susie har bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, i tillegg til ett år på Circle Dance Academy hvor hun spesialiserte seg innenfor hiphop og urbane dansestiler. Hun er også en del av Circle Showteam.

Ikke bare kan hun sine “basics” godt, hun er også eksepsjonelt flink til å videreformidle dansen på en slik måte at både nybegynnere og øvede dansere forstår. Susie har god erfaring både når det kommer til koreografering og freestyle. Med andre ord midt i blinken for det vi jobber med i danseklassene på Loftet!

Høsten 2018 skal hun pendle Oslo-Loftet tur/retur hver tirsdag for å undervise 10. klasse, 4. klasse SF/R, 5. klasse NF/R og 7. klasse

Vi er utrolig glad for å ha med Susie på laget!

 

Silja Elise Lindsø

Silja Elise Lindsø

Instruktør (opplæring)

Silja går for tiden 2. året på danselinja ved Vinstra videregående skole, og har så og si “bodd” på Loftet de siste årene. Hun er oppvokst på Sør-Fron, og er over gjennomsnittet interessert i dans. Hun er utrolig lærevillig og trener ofte utenom de vanlige dansetimene. Silja på både videregåendegruppa og Loftet Showteam. Denne våren er hun ble også plukket ut til å være med på Soul Sessions Community-prosjektet vi har vært så heldige å få være en del av våren 2018.

I tillegg til å være en dyktig danser er denne jenta utrolig snill og omtenksom, og hennes holdninger og væremåte gjør henne til et naturlig forbilde for de andre danserne.

Silja skal undervise 3. klasse SF høsten 2018.

 

 

Ylva Sofie Lindsø

Ylva Sofie Lindsø

Instruktør (opplæring)

Ylva Sofie Lindsø er Loftets yngste instruktør. Hun går i 10. klasse på Sør-Fron ungdomsskole, og tilbringer det meste av fritiden sin på Loftet. I liket med storesøster Silja, som også underviser hos oss, danser hun uansett hvor hun står/går. I tillegg til å danse på 10. klassegruppa er Ylva også en del av Loftet Showteam. Hun ble også plukket ut til å være med på Soul Sessions Community-prosjektet som vi var så heldige å få være en del av våren 2018.

Hun er over gjennomsnittet glad i å lære nye dansetrinn og teknikker, og har vist god evne til å lære bort og se/inkludere alle rundt seg. Det er blant annet dette som nå resulterer i at vi føler oss sikre på å satse på Ylva som instruktør.

Høsten 2018 skal hun ha ansvaret for 3. klasse NF/R, under opplæring og veiledning av Juliane.