Instruktørene


Juliane Bay

Juliane Bay

Eier/daglig leder/instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen “Ekstrem dans”, og i en alder av 15 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte etterhvert avbryte grunnet skade. De siste årene har hun brukt på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og følger nå drømmen om å drive eget dansestudio. Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og har flyttet tilbake til Sør-Fron for å videreutvikle dansemiljøet her.

Høsten 2017 underviser hun Loftet-KIDS (4-6 år), 1. klasse, 3. klasse, GrownUps (nybegynner), GrownUps (øvet), ManHood, Loftet funkies (egen time for funskjonshemmede) og Loftets eget showteam.

Cédric Grevais Rit

Cédric Grevais Rit

Instruktør

Cédric er opprinnelig fra Frankrike, men flyttet etterhvert til England hvor han jobbet som danser og koreograf. Han er en av grunnleggerne av danseduoen “SIGH”, og har stått for de fleste av deres koreografier som har blitt fremført på flere arrangement i London.

Franskmannen, som flyttet til Norge fordi han forelsket seg i landet, er for tiden bosatt i Oslo hvor han underviser på blant annet Circle (Det norske hiphophuset) og Studio Nille.

Høsten 2017 tar han turen fra Oslo til Gudbrandsdalen hver tirsdag for å undevise videregående, 4. klasse NF/R, 6. klasse NF/R og gutta.

 

 

Stew Menit

Stew Menit

Instruktør

Stew har fulgt Loftet fra starten av, både som DJ på kick off-festen, og danser. Dette semesteret kommer franskmannen tilbake for å undervise hver onsdag. Stew er en av Julianes tidligere danselærere, og en høyt respektert danser i miljøet. Han har lang erfaring både som danser, dommer og instruktør. Hovedstilen hans er popping, men disse onsdagene skal han undervise i hiphop.

Høsten 2017 skal Stew ha ansvaret for 5. klasse, 7. klasse og 9. klasse, i tillegg til en åpen klasse med popping og locking. Dette blir spennende!

Elisa Esmeralda Sørensen

Elisa Esmeralda Sørensen

Instruktør

Elisa Esmeralda er det nyeste innskuddet i vårt instruktørteam. Noen husker henne kanskje fra når hun var vikar for Cédric forrige semester? Denne gladjenta startet sin dansekarriere som 12-åring i Stavanger, hvor hun også er født og oppvokst. Hun har deltatt i flere danseforestillinger satt opp av både Steps og KidZ, i tillegg til å jobbe profesjonelt for forskjellige forsamlinger og arrangement i regionen hun kommer fra. Elisa har også tre års erfaring med undervisning fra House of Dance. Det siste året har hun brukt på å utvikle seg selv som danser, og har i den forbindelse reist til både LA, Italia, Polen og England hvor hun har lært av de beste i bransjen. Erfaringene har gitt henne er bred forståelse for dans, og ikke minst dansegleden som hun ønsker å dele med andre.

På Elisa sine timer fokuserer hun mye på grooves, noe vi Gudbrandsdøler har mye å lære av;) Hun er også flink til å se alle elevene, både i store og små grupper, og i tillegg til å utfordre har hun også evnen til å bryte det ned og forklare slik at alle forstår bevegelser og intensjonen bak.

Høsten 2017 skal hun pendle Oslo – Loftet hver tirsdag for å undervise 4. klasse, 6. klasse SF, 8. klasse og 10. klasse.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Elisa, og håper og tror at hun kommer til å trives sammen med oss på Loftet! :)

 

 

Silja Lindsø

Silja Lindsø

Instruktør (opplæring)

Silja er den yngste instruktøren på laget, men har så og si “bodd” på Loftet de siste årene. Hun er oppvokst på Sør-Fron, og er over gjennomsnittet interessert i dans. Til høsten begynner hun faktisk på danselinja på Vinstra videregående! Hun er ekstremt lærevillig og trener ofte utenom de vanlige dansetimene. Silja er også en del av Loftets Showteam. I tillegg til å være en dyktig danser er denne jenta utrolig snill og omtenksom, og hennes holdninger og væremåte gjør henne til et naturlig forbilde for de andre danserne.

Silja skal undervise 2. klasse NF/R denne høsten.

Inge van Aert

Inge van Aert

Instruktør (opplæring)

Inge van Aert kommer opprinnelig fra Nederland, men har vært bosatt i Norge siden 2006. Hun har danset på Loftet i flere år, og vært en del av Loftets showteam siden begynnelsen av 2016. Hun er veldig nysgjerrig, lærevillig og pliktoppfyllende, noe som har gjort at hun ved flere anledninger har fått vikarjobber for Juliane og de andre instruktørene, både på Loftet og ute på oppdrag.

Denne jenta er trygg på selg selv, og utfører oppgavene hun får med stor sikkerhet. Det at hun tar seg selv lite høytidelig smitter også positivt over på de rundt henne. Hun er også flink til å kommunisere og formidle dansen til barn.

Inge er klar for sitt siste år på danselinjen ved Vinstra videregående skole, hvor hun også er med i ungdomsbedriften “Serin”. Gjennom dette har hun fått ekstra erfaring både i å fremføre og å lære bort dans. Det skal sies at hun ikke bare har sceneerfaring fra dansens verden; Inge er også bassist! Multitalent her altså;)

Høsten 2017 skal Inge ha ansvaret for 2. klasse SF. Vi gleder oss! :)