Instruktørene


Brian”Poogi” Madika

Brian”Poogi” Madika

Instruktør

Vi gleder oss til å avsløre litt mer om vårt nyeste tilskudd i instruktørteamet i løpet av helga. I mellomtiden finner dere masse kule videoer av denne fyren på YouTube. Stay tuned, for dette blir sabla bra! ;)

Juliane Bay

Juliane Bay

Eier/daglig leder/instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen “Ekstrem dans”, og i en alder av 15 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte etterhvert avbryte grunnet skade. De siste årene har hun brukt på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og følger nå drømmen om å drive eget dansestudio. Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og har flyttet tilbake til Sør-Fron for å videreutvikle dansemiljøet her.

Høsten 2018 underviser Juliane Loftet-KIDS, 1. klasse, 2. klasse,  GrownUps (nybegynner), GrownUps (litt øvet), Funkis, ManHood og Showteam.

Stew Menit

Stew Menit

Instruktør

Stew har fulgt Loftet fra starten av, både som DJ på kick off-festen, og danser/instruktør. Dette semesteret kommer franskmannen nok en gang tilbake for å undervise hver onsdag. Stew er en av Julianes tidligere danselærere, og en høyt respektert danser i miljøet. Han har lang erfaring både som danser, dommer og instruktør. Hovedstilen hans er popping og locking, men disse onsdagene skal han undervise i hiphop også.

Våren 2019 skal Stew ha ansvaret for 8. og 9. klasse, 6. klasse, i tillegg til en åpen klasse med popping og en i locking. Dette blir spennende!

Susann “Susie” Ulvang

Susann “Susie” Ulvang

Instruktør

Susann “Susie” Ulvang er opprinnelig fra Mosjøen i Nordland, men bor for tiden i Oslo hvor hun jobber som både danser og dansepedagog innenfor hiphop. Susie har bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, i tillegg til ett år på Circle Dance Academy hvor hun spesialiserte seg innenfor hiphop og urbane dansestiler. Hun er også en del av Circle Showteam.

Ikke bare kan hun sine basics godt, hun er også eksepsjonelt flink til å videreformidle dansen på en slik måte at både nybegynnere og øvede dansere forstår. Susie har god erfaring både når det kommer til koreografering og freestyle. Med andre ord midt i blinken for det vi jobber med i danseklassene på Loftet!

Våren 2019 skal hun pendle Oslo-Loftet tur/retur hver tirsdag for å undervise 10. klasse, 4. klasse, 5. klasse SF og 7. klasse

Vi er utrolig glad for å ha med Susie på laget!

 

Silja Elise Lindsø

Silja Elise Lindsø

Instruktør (opplæring)

Silja går for tiden 2. året på danselinja ved Vinstra videregående skole, og har så og si “bodd” på Loftet de siste årene. Hun er oppvokst på Sør-Fron, og er over gjennomsnittet interessert i dans. Hun er utrolig lærevillig og trener ofte utenom de vanlige dansetimene. Silja på både videregåendegruppa og Loftet Showteam. Denne våren er hun ble også plukket ut til å være med på Soul Sessions Community-prosjektet vi har vært så heldige å få være en del av våren 2018.

I tillegg til å være en dyktig danser er denne jenta utrolig snill og omtenksom, og hennes holdninger og væremåte gjør henne til et naturlig forbilde for de andre danserne.

Silja skal undervise 3. klasse SF våren 2019.

 

 

Ylva Sofie Lindsø

Ylva Sofie Lindsø

Instruktør (opplæring)

Ylva Sofie Lindsø er Loftets yngste instruktør. Hun går i 10. klasse på Sør-Fron ungdomsskole, og tilbringer det meste av fritiden sin på Loftet. I liket med storesøster Silja, som også underviser hos oss, danser hun uansett hvor hun står/går. I tillegg til å danse på 10. klassegruppa er Ylva også en del av Loftet Showteam. Hun ble også plukket ut til å være med på Soul Sessions Community-prosjektet som vi var så heldige å få være en del av våren 2018.

Hun er over gjennomsnittet glad i å lære nye dansetrinn og teknikker, og har vist god evne til å lære bort og se/inkludere alle rundt seg. Det er blant annet dette som nå resulterer i at vi føler oss sikre på å satse på Ylva som instruktør.

Våren 2019 skal hun ha ansvaret for 3. klasse NF/R, under opplæring og veiledning av Juliane.