Instruktørene


Juliane Bay

Juliane Bay

Eier/daglig leder/instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen “Ekstrem dans”, og i en alder av 15 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte etterhvert avbryte grunnet skade. De siste årene har hun brukt på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og følger nå drømmen om å drive eget dansestudio. Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og har flyttet tilbake til Sør-Fron for å videreutvikle dansemiljøet her.

Våren 2018 underviser hun Loftet-KIDS (4-6 år), 1. klasse, 3. klasse, GrownUps (nybegynner), GrownUps (øvet), ManHood, Loftet funkies (egen time for funksjonshemmede) og Loftets eget showteam.

Cédric Grevais Rit

Cédric Grevais Rit

Instruktør

Cédric er opprinnelig fra Frankrike, men flyttet etterhvert til England hvor han jobbet som danser og koreograf. Han er en av grunnleggerne i danseduoen “SIGH”, og har stått for de fleste av deres koreografier som har blitt fremført på flere arrangement i London.

Franskmannen, som flyttet til Norge fordi han forelsket seg i landet, er for tiden bosatt i Oslo hvor han underviser på blant annet Circle (Det norske hiphophuset) og Studio Nille.

Han underviser stort sett på engelsk, men snakker litt norsk når han underviser de minste. Selv om han ikke snakker helt flytende enda forstår han stort sett alt som blir sagt.

Våren 2018 tar han turen fra Oslo til Gudbrandsdalen hver tirsdag for å undevise videregående, 4. klasse NF/R, 6. klasse NF/R og gutta.

 

 

Stew Menit

Stew Menit

Instruktør

Stew har fulgt Loftet fra starten av, både som DJ på kick off-festen, og danser/instruktør. Dette semesteret kommer franskmannen tilbake for å undervise hver onsdag. Stew er en av Julianes tidligere danselærere, og en høyt respektert danser i miljøet. Han har lang erfaring både som danser, dommer og instruktør. Hovedstilen hans er popping, men disse onsdagene skal han undervise i hiphop i tillegg til èn time med popping/locking.

Våren 2018 skal Stew ha ansvaret for 5. klasse, 7. klasse og 9. klasse, i tillegg til en åpen klasse med popping og locking. Dette blir spennende!

Susann “Susie” Ulvang

Susann “Susie” Ulvang

Instruktør

Susann “Susie” Ulvang er opprinnelig fra Mosjøen i Nordland, men bor for tiden i Oslo hvor hun jobber som både danser og dansepedagog innenfor hiphop. Susie har bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole, i tillegg til ett år på Circle Dance Academy hvor hun spesialiserte seg innenfor hiphop og urbane dansestiler. Hun er også en del av Circle Showteam.

Ikke bare kan hun sine “basics” godt, hun er også eksepsjonelt flink til å videreformidle dansen på en slik måte at både nybegynnere og øvede dansere forstår. Susie har god erfaring både når det kommer til koreografering og freestyle. Med andre ord midt i blinken for det vi jobber med i danseklassene på Loftet!

Våren 2018 skal hun pendle Oslo-Loftet tur/retur hver tirsdag for å undervise 4. klasse SF, 6. klasse SF, 8. klasse og 10. klasse.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Susie, og la oss inspirere!

 

Silja Elise Lindsø

Silja Elise Lindsø

Instruktør (opplæring)

Silja går for tiden 1. året på danselinja ved Vinstra videregående skole, og har så og si “bodd” på Loftet de siste årene. Hun er oppvokst på Sør-Fron, og er over gjennomsnittet interessert i dans. Hun er utrolig lærevillig og trener ofte utenom de vanlige dansetimene. Silja på både videregåendegruppa og Loftet Showteam. Denne våren er hun også plukket ut til å være med på Soul Sessions Community-prosjektet vi har vært så heldige å få være en del av.

I tillegg til å være en dyktig danser er denne jenta utrolig snill og omtenksom, og hennes holdninger og væremåte gjør henne til et naturlig forbilde for de andre danserne.

Silja skal undervise 2. klasse SF/R våren 2018.

 

 

Ylva Sofie Lindsø

Ylva Sofie Lindsø

Instruktør (opplæring)

 

Ylva Sofie Lindsø er Loftets yngste instruktør. Hun går i 9. klasse på Sør-Fron ungdomsskole, og tilbringer det meste av fritiden sin på Loftet. I liket med storesøster Silja, som også underviser hos oss, danser hun uansett hvor hun står/går. I tillegg til å danse på 9. klassegruppa er Ylva også en del av Loftet Showteam. Hun er også plukket ut til å være med på Soul Sessions Community-prosjektet som vi er så heldige å få være en del av denne våren.

Hun er over gjennomsnittet glad i å lære nye dansetrinn og teknikker, og har vist god evne til å lære bort og se/inkludere alle rundt seg. Det er blant annet dette som nå resulterer i at vi føler oss sikre på å satse på Ylva som instruktør.

Våren 2018 skal hun ha ansvaret for 2. klasse NF, under opplæring og veiledning av Juliane.