Instruktørene


Juliane Bay

Juliane Bay

Eier/daglig leder/instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen “Ekstrem dans”, og i en alder av 15 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte etterhvert avbryte grunnet skade. De siste årene har hun brukt på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og følger nå drømmen om å drive eget dansestudio. Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og har flyttet tilbake til Sør-Fron for å videreutvikle dansemiljøet her.

Høsten 2019 skal hun undervise KIDS SF, KIDS NF/R, 1. klasse SF, 1. klasse NF/R, GrownUps (nybegynner), GrownUps (litt øvet), ManHood, Funkis og Showteam.

Stew Leftsound Crew

Stew Leftsound Crew

Instruktør

Stew har fulgt Loftet fra starten av, både som DJ på kick off-festen, og danser/instruktør. Dette semesteret kommer franskmannen nok en gang tilbake for å undervise hver onsdag. Stew er en av Julianes tidligere danselærere, og en høyt respektert danser i miljøet. Han har lang erfaring både som danser, dommer og instruktør. Hovedstilen hans er popping og locking, men disse onsdagene skal han undervise i hiphop også.

Høsten 2019 skal Stew ha ansvaret for 5. klasse, 7. klasse, popping og lockig. Dette blir spennende!

Christian Smith Johansen

Christian Smith Johansen

Instruktør

Christian er en av de nye instruktørene denne høsten. Mer info om dyktige danseren kommer:)

Reno Andersen

Reno Andersen

Instruktør

Reno er en av de nye instruktørene denne høsten. Noen av dere husker han kanskje fra finalen i Loftet-battle forrige semester? Mer info om denne dyktige danseren kommer veldig snart:)

Silja Elise Lindsø

Silja Elise Lindsø

Instruktør (under opplæring)

Silja går for tiden siste året på danselinja ved Vinstra videregående skole, og har så og si “bodd” på Loftet de siste årene. Hun er oppvokst på Sør-Fron, og er over gjennomsnittet interessert i dans. Hun er utrolig lærevillig og trener ofte utenom de vanlige dansetimene. Silja på både videregåendegruppa og Loftet Showteam.

I tillegg til å være en dyktig danser er denne jenta utrolig snill og omtenksom, og hennes holdninger og væremåte gjør henne til et naturlig forbilde for de andre danserne.

Silja skal undervise 2. klasse denne høsten.

Silje Bratlien

Silje Bratlien

Instruktør (under opplæring)

Silje Bratlien går siste året på danselinja ved Vinstra videregående skole. På fritiden tilbringer hun mye tid på Loftet, som en del av både videregåendegruppa og Showteam. Hun har også ved flere semester vært verstskap på Loftet, så du har helt sikkert sett denne positive jenta bak disken i resepsjonen også. Selv om hun er bosatt (nesten) helt oppå Gålå er hun alltid klar for å steppe inn hvis noen trenger hjelp. Silje er ekstremt lærevillig og ikke redd for å kaste seg ut i nye ting. Det er imidlertid alltid gjennomtenkt, – en kvalitet vi setter stor pris på. Silje er trygg på sine basics i hiphop og vi føler derfor det er på tide at hun får en liten ekstra utfordring å vokse videre på. Derfor skal hun i høst ha ansvaret for 3. klasse, under veiledning fra Juliane.  

Vi gleder oss!