Instruktørene


Juliane Bay

Juliane Bay

Eier/daglig leder/instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen “Ekstrem dans”, og i en alder av 15 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte etterhvert avbryte grunnet skade. De siste årene har hun brukt på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og følger nå drømmen om å drive eget dansestudio. Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og har flyttet tilbake til Sør-Fron for å videreutvikle dansemiljøet her.

Cédric Grevais Rit

Cédric Grevais Rit

Instruktør

Cédric er det nyeste innskuddet i Loftets instruktørcrew, og skal undervise VDG, 5. klasse SF/R, gutta og 8. klasse vårsemesteret 2017.

Cédric er opprinnelig fra Frankrike, men flyttet etterhvert til England hvor han jobbet som danser og koreograf. Han er en av grunnleggerne av danseduoen “SIGH”, og har stått for de fleste av deres koreografier som har blitt fremført på flere arrangement i London.

Franskmannen, som flyttet til Norge fordi han forelsket seg i landet, er for tiden bosatt i Oslo hvor han underviser på blant annet Circle (Det norske hiphophuset) og Studio Nille.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med denne inspirerende danseren!

Stew Menit

Stew Menit

Instruktør

Stew har fulgt Loftet fra starten av, både som DJ på kick off-festen, og danser. Dette semesteret kommer franskmannen tilbake for å undervise hver onsdag. Stew er i likhet med Màrcio en av Julianes tidligere danselærere, og en høyt respektert danser i miljøet. Han har lang erfaring både som danser, dommer og instruktør. Hovedstilen hans er popping, men disse onsdagene skal han undervise i hiphop.

Stew skal undervise 9. klasse, 3. klasse SF/R, 4. klasse og 6. klasse.

Vi gleder oss!

Márcio Ratinho

Márcio Ratinho

Márcio var en av Julianes lærere da hun utdannet seg, og nå kommer han til Loftet for å inspirere oss. Han er født i Angola og oppvokst i Portugal. 28-åringen er kjent for sin smittende personlighet, og sin lidenskap for hiphopen og dens urbane kultur. Han har reist verden rundt både som danser, dommer og DJ. Han har blant annet deltatt på “So you think you can dance”, samt andre TV- og filmproduksjoner. Han har også både vunnet og dømt flere dansebattles verden over.

Márcio skal undervise 10. klasse, 5. klasse SF, 7. klasse NF, og 8. klasse.

Vi gleder oss!

Natalia Miklasiewicz

Natalia Miklasiewicz

Instruktør (opplæring)

Natalia kommer opprinnelig fra Polen, men har vært “Fåvanging” i over 10 år. Hun går siste året på danselinja ved Vinstra videregående skole, men det stopper ikke henne fra å tilbringe det meste av sin fritid på Loftet. Natalia er et godt forbilde og en inspirasjon for både medelever og ander dansere, og hun har alltid en hjelpende hånd. Denne jenta hører du lenge før du ser henne, og vi digger henne for det; hun er sprudlende positiv, engasjert og alltid klar for en ekstra utfordring. Hun er selvfølgelig også en del av Loftets Showteam.

Natalia skal undervise 3. klasse NF våren 2017.

Silja Lindsø

Silja Lindsø

Instruktør (opplæring)

Silja (16) er den yngste instruktøren på laget, men har så og si “bodd” på Loftet de siste årene. Hun er oppvokst på Sør-Fron, og er over gjennomsnittet interessert i dans. Hun er ekstremt lærevillig og trener ofte utenom de vanlige dansetimene. Silja er også en del av Loftets Showteam. I tillegg til å være en dyktig danser er denne jenta utrolig snill og omtenksom, og hennes holdninger og væremåte gjør henne til et naturlig forbilde for de andre danserne.

Silja skal undervise 1. klasse NF/R sammen med Weronika Wolak våren 2017.

Weronika Wolak

Weronika Wolak

Instruktør (opplæring)

Weronika er opprinnelig polsk, men har de siste 7 årene vært bosatt på Kvam. Denne jenta utmerker seg som danser ved å ikke være redd for å prøve nye ting, i tillegg til å ha en positiv utstråling som lett smitter over til alle rundt henne. Weronika har danset siden hun var 9 år, og er nå en del av Loftets Showteam. Ved siden av dansen går hun 1. året studiespesialiserende på Vinstra Videregående skole.

Weronika skal undervise 1. klasse NF/R sammen med Silja Lindsø våren 2017.

Ellen Clausen

Ellen Clausen

Yogainstruktør

Ellen er sertifisert yogalærer fra Axelsons Bodywork school, godkjent av Yoga Alliance USA. Hun har erfaring med undervisning både for grupper og enkeltpersoner i Hata yoga (klassisk yoga), Yin yoga og yoga for barn.

I tillegg til yoga har hun omfattende kurs i coaching innen stressmestring, og mindfulness. Hun setter også opp egne treningsprogram for de som ønsker dette.

Ellen har en positiv personlighet, og har selv erfart effekten yoga kan ha på kroppen. I flere år var hun satt ut av spill grunnet blant annet kronisk utmattelse. Yoga og avspenning endret livet hennes, og hun brenner for å inspirere andre til å få den samme følelsen.

Våren 2017 skal hun undervise yin yoga på Loftet. Denne timen kommer til å være drop-in og åpen for alle, både Loftet-dansere og andre, som ønsker et behagelig avbrekk i hverdagen. Les mer om yin yoga her.

Velkommen!

PS – Ellen har også sin egen hjemmesiden, sjekk den ut her.