Kurs


Hva tilbyr Loftet dansestudio?

 • 10 ukers dansekurs i hiphop og urbane dansestiler for aldergrupper fra 4 til 100 år.
 • Profesjonelle danselærere og koreografer med god erfaring og kunnskap om undervisning.
 • Høstsemester og vårsemester.
 • Det gir scenetrening, mestringsfølelse og selvtillit.
 • Neste semester (høstsemesteret 2017) starter opp uke 37. Høstferie uke 40, og semesterslutt uke 47 (lørdag 25. november).
 • Se her for timeplan, og her for priser. Påmeldingsskjema finner du her.
 • Årlig dansecamp med fokus på dans, lek og sosialt samvær. Les om Dansecampen 2016 her.
 • Vi tilbyr også blant annet private dansetimer, og utleie av lokaler til treningstimer etc., og lydanlegg. Les mer om disse mulighetene her.

 

Oversikt over de forskjellige dansetilbudene:

NYHET!

Ute etter et behagelig avbrekk i hverdagen?

Våren 2017 finner du “Yin yoga”  med Ellen Clausen på timeplanen hver torsdag fra 18:00-18:55. Denne timen passer for nybegynnere så vel som erfarne, dansere og ikke-dansere. Og det beste av alt? Det er drop-in! Du trenger altså ikke binde seg til noe som helst, kom akkurat når du føler for det.

Yin yoga er spesielt fint for dansere, joggere og andre som trener dynamisk fordi  man holder de forskjellige stillingene noe lengre enn i klassisk yoga. Ved hjelp av de forskjellige stillingene skaper man enten strekk eller kompresjon på hver side av leddet. Dette vil kunne øke bevegeligheten, sirkulasjonen, stimulere leddvæske, og stimulere “chi” (energien) i området. Det blir også fokus på pust og avspenning, og Ellen vil hjelpe deg å finne roen slik at du kan gå hjem avspent og myk for en god natts søvn.

Høres ikke dette fristende ut? :)

Drop-in i resepsjonen på Loftet. Max 20 pers, førstemann til mølla.

Pris: 100kr for Loftet-dansere, 150kr for andre.

PS: Ta med eget håndkle og/eller teppe.

______________________________________________________

Høstsemesteret 2016 lanserte vi nok et nytt tilbud; “ManHood”

en gruppe reservert kun for mannfolka. Denne gruppa viderefører vi selvfølgelig til neste semester også.

_____________________________________________________________________

“Loftet utfordrer…”.

Vi utfordrer lokalt næringsliv, både private, kommunale, små og store bedrifter. Fem dansetimer, fem uker, ett mål; å stå på scenen som et verdig innslag under Loftets danseshow i Vinstrahallen lørdag 23. april.

Første bedrift i ilden var lokalavisa Dølen.

Lokalavisa Dølen på siste øving før de skulle i ilden/på scena. Selvfølgelig hadde de aviser som rekvisitter;)

Høsten 2016 var det den spreke gjengen fra Midt-Gudbrandsdal lensmannskontor som beveget seg ut av komfortsona og inn på dansegulvet.

Midt-Gudbrandsdal lensmannskontor i aksjon på scena fremfor en fullsatt Vinstrahall.

Vet du om en bedrift som bør utfordres våren 2017? Vi tar i mot forslag fortløpende!


“Søndag på Loftet”

Vi åpner huset for både Loftet-dansere og andre ungdommer stort sett hver søndag i semesteret (med unntak av ferier – egen timeplan kommer) fra kl. 16:00 – 18:00. Tilbudet gjelder barn og unge mellom 10 – 18 år.

Det blir lagt opp til workshops, egentrening, filmkveld, discokvelder og diverse andre sosiale aktiviteter.

Det er alltid gratis inngang, men deltakelse på workshops og andre større arrangement koster ekstra.

____________________________________________________

Loftet-KIDS   

Endelig finnes det et tilbud for utålmodige småsøsken og andre danseglade barn med «rockefot» også! Denne timen er for de mellom 4 og 6 år. Det blir lagt vekt på danseglede, musikk og lek, og barna får utfolde seg kreativt med oppfølging av sertifisert danseinstruktør. I løpet av de 10 ukene vil barna lære en enkel koreografi som fremføres på semesteravslutningen.

littforliten

_____________________________________________________________________

Loftet-GUTTA  

På Loftet har gutta sin helt egen time med mannlig instruktør! Timen er for gutter f.o.m. 5. klasse t.o.m videregående. De vil få prøve seg på hiphop og andre urbane dansestiler som for eksempel breaking, popping og locking. Timen blir skreddersydd slik at alle skal få utfordret seg på det nivået de er, samtidig som samarbeid og læring på tvers av alder er i fokus. Denne timen kan du delta på i tillegg til, eller i stedet for de vanlige, klasseinndelte timene. Resultatet av kurset vises frem på semesteravslutningen.

Gutta på scenen under Loftets semesteravslutning

_____________________________________________________________________

GrownUps

Dette er timen for foreldre og andre danseinteresserte voksne (18+). Dette er en time med spenstig trening, og fokus på danseglede og moro. Alder, nivå, eller fysiske/mentale «dørstokker» er ingen hindring; timen blir lagt opp slik at alle skal kunne delta. Koreografien som innøves i løpet av kurset fremføres i likhet med alle de andre dansegruppene på semesteravslutningen.

old-people-dancing-pictures-i17

_______________________________________________________________  

Loftet Showteam  

Dette er et unikt tilbud for de som vil ha en ekstra utfordring, og er motiverte for å tilegne seg mer kunnskap om danseteknikk og grunntrinn innenfor hiphop, i tillegg til koreografi. Tilbudet er først og fremst for elever f.o.m. 9. klasse, men andre elever som viser særlig interesse og motivasjon kan bli invitert med på enkelte undervisningstimer.

Tanken med denne timen er at de som gjerne vil satse mer på dans skal få muligheten til dette. Det blir gitt tettere personlig oppfølging underveis. Elever i showteamet blir “Loftet-ambassadører” utad. De skal inspirere andre unge talenter, og gi dem noe å strekke seg etter. De får også enkel opplæring med tanke på eventuelle fremtidige instruktør/vikarjobber.

Elever på dette kurset får låne egen nøkkel og får dermed helt fri tilgang til dansestudioet i kursperioden, i tillegg til rabatter på Loftets workshops.

Kriterier for å melde seg på dette kurset er; tidligere erfaring med dans, elev ved Loftet dansestudio fra før, lærevillig og motivert til å satse litt ekstra.

Påmelding til dette kurset skjer kun ved direkte kontakt på mail til julianebay@loftetdansestudio.no, der du beskriver hvorfor nettopp du vil være med i showteamet.

Begrenset med plasser.

_____________________________________________________________________

I tillegg går også de ordinære, klasseinndelte timene som vanlig:

 • 1. klasse
 • 2. klasse
 • 3. klasse
 • 4. klasse
 • 5. klasse
 • 6. klasse
 • 7. klasse
 • 8. klasse
 • 9. klasse
 • 10. klasse
 • Videregående