Kurs


Hva tilbyr Loftet dansestudio?

 • 10 ukers dansekurs i hiphop og urbane dansestiler for aldergrupper fra 4 til 60+ (Se oversikt over hvilke kurs vil tilbyr under).
 • Profesjonelle danselærere og koreografer med god erfaring og kunnskap om undervisning.
 • Høstsemester (oppstart uke 36) og vårsemester (oppstart uke 6).
 • Det gir scenetrening, mestringsfølelse og selvtillit.
 • Se her for timeplan, og her for priser. Påmeldingsskjema finner du her.
 • Årlig dansecamp med fokus på dans, lek og sosialt samvær. Les om Dansecampen 2016 her.
 • Vi tilbyr også blant annet private dansetimer, og utleie av lokaler til treningstimer etc., og lydanlegg. Les mer om disse mulighetene her.

Oversikt over de forskjellige dansetilbudene:

POPPING (Nyhet!)

En time hvor man først og fremst lærer grunnteknikker i funkstilen popping. I løpet av semesteret jobbes det både med freestyle og koreografi. Perfekt for de som vil danse litt ekstra, lære nye og kule dansetrinn som ikke alle andre kan, og ikke minst de som står på venteliste på vanlige kurs. Nivået er åpent, det vil si at at det passer for både nybegynnere så vel som øvede dansere. Aldersgrense: 9 år.

______________________________________________________

LOCKING (Nyhet!)

En time hvor man, i likhet til poppingklassen, leker og lærer seg grunnteknikker i dansestilen. Elevene utfordres med både freestyleøvelser og koreografi. Perfekt for de som vil danse litt ekstra, lære nye og kule dansetrinn som ikke alle andre kan, og ikke minst de som står på venteliste på vanlige kurs. Nivået er åpent, det vil si at at det passer for både nybegynnere så vel som øvede dansere. Aldersgrense: 9 år.

______________________________________________________

HOUSE (Nyhet!)

Endelig! Dette har vi ventet lenge på. Housedans er en sosial dans med mye fotarbeid. Vi kan love at du glemmer at svetten renner så fort du kommer litt inn i det;) På denne klassen lærer du blant annet grunntrinn, groove og teknikker i house, kule kombinasjoner som gjør det ekstra gøy å trene hjemme, å bli sikrere i freestyle og, som alle de andre kursene på Loftet; en liten koreografi. Nivået er åpent, det vil si at at det passer for både nybegynnere så vel som øvede dansere. Aldersgrense: 9 år.

_____________________________________________________

Loftet-KIDS (4 – 6 år)

Endelig finnes det et tilbud for utålmodige småsøsken og andre danseglade barn med «rockefot» også! Denne timen er for de mellom 4 og 6 år. Det blir lagt vekt på danseglede, musikk og lek, og barna får utfolde seg kreativt med oppfølging av sertifisert danseinstruktør. I løpet av de 10 ukene vil barna lære en enkel koreografi som fremføres på semesteravslutningen.

littforliten

_____________________________________________________________________

Loftet-GUTTA  

På Loftet har gutta sin helt egen time med mannlig instruktør! Timen er for gutter f.o.m. 5. klasse t.o.m videregående. De vil få prøve seg på hiphop og andre urbane dansestiler som for eksempel breaking, popping og locking. Timen blir skreddersydd slik at alle skal få utfordret seg på det nivået de er, samtidig som samarbeid og læring på tvers av alder er i fokus. Denne timen kan du delta på i tillegg til, eller i stedet for de vanlige, klasseinndelte timene. Resultatet av kurset vises frem på semesteravslutningen.

_____________________________________________________________________

ManHood

en gruppe reservert kun for mannfolka (18+). Denne gruppa passer for deg som er ute etter en sosial treningstime noe utenom det vanlige.

_____________________________________________________________________

GrownUps nybegynner/ GrownUps litt øvet

Dette er timen(e) for foreldre og andre danseinteresserte voksne (18+). En time med spenstig trening, og fokus på danseglede og moro. Alder, nivå, eller fysiske/mentale «dørstokker» er ingen hindring; timen blir lagt opp slik at alle skal kunne delta. Koreografien som innøves i løpet av kurset fremføres i likhet med alle de andre dansegruppene på semesteravslutningen. Usikker på om du burde melde deg på nybegynner eller litt øvet-gruppa? Ta kontakt så finner vi ut av det:)

old-people-dancing-pictures-i17

_______________________________________________________________  

Loftet Funkies

En egen time for funksjonshemmede.

Etter å ha utfordret brukere og assistenter ved TFF (Tjenester for funksjonshemmede i Nord-Fron kommune) til dans våren 2017 var det flere som ønsket seg et fast tilbud på timeplanen, og her er det!

Denne timen er satt til torsdager kl. 18:00 – 19:00, og det er Loftets eier og driver, Juliane Bay, som skal undervise. I timene blir det først og fremst lagt vekt på danseglede og trening. I likhet med de andre gruppene ved Loftet, får også funkies-gruppa mulighet til å opptre på Loftets danseshow i slutten av hvert semester. Dette er selvfølgelig helt frivillig,  hvis man ønsker å delta kun på øvingene er det også helt greit.

Eventuelle assistenter danser gratis. For den de følger gjelder vanlige priser for dansekurs ved Loftet.

Slik melder du deg på:

Send mail til julianebay@loftetdansestudio.no med følgende info:

Fullt navn på danser (og eventuell assistent), kontaktinfo (mail, telefon og kommune) til den som ønsker å motta viktige beskjeder angående dansekurset. Vi vil også gjerne vite hvilke funksjonshemming du har, slik at vi enklere kan tilpasse koreografien til hele gruppa.

Kjenner du noen som kan være interessert? Tips dem gjerne! :)

______________________________________________

Loftet utfordrer…

Vi utfordrer lokalt næringsliv, både private, kommunale, små og store bedrifter. Fem dansetimer, fem uker, ett mål; å stå på scenen som et verdig innslag under Loftets semesteravslutning og danseshow i Vinstrahallen.

Første bedrift i ilden var lokalavisa Dølen.

Lokalavisa Dølen på siste øving før de skulle i ilden/på scena. Selvfølgelig hadde de aviser som rekvisitter;)

Andre som har bestått utfordringen vår er Midt-Gudbrandsdal lensmannskontor, brukere og assistenter ved TFF (Tjenester for funkskjonshemmede i Nord-Fron kommune), ansatte fra Midtdalens ungdomsskoler, TINE Meieriet Frya og Midt-Gudbrandsdal brann- og feiervesen.

Vet du om en bedrift som bør utfordres? Vi tar i mot forslag fortløpende!


Søndag på Loftet

Vi åpner huset for både Loftet-dansere og andre ungdommer stort sett hver søndag i semesteret fra kl. 15:00 – 18:00. Tilbudet gjelder barn og unge mellom 10 – 18 år.

Det er gratis fritreninger med veiledning fra flinke showteamdansere, workshops, battle og andre aktiviteter. Egen timeplan kommer.

Det blir lagt opp til workshops, egentrening, filmkveld, discokvelder og diverse andre sosiale aktiviteter.

Det er alltid gratis inngang, men deltakelse på workshops og andre større arrangement koster ekstra.

____________________________________________________

Loftet Showteam  

Dette er et unikt tilbud for de som vil ha en ekstra utfordring, og er motiverte for å tilegne seg mer kunnskap om danseteknikk og grunntrinn innenfor hiphop, i tillegg til koreografi. Tilbudet er først og fremst for elever f.o.m. 9. klasse, men andre elever som viser særlig interesse og motivasjon kan bli invitert med på enkelte undervisningstimer.

Tanken med denne timen er at de som gjerne vil satse mer på dans skal få muligheten til dette. Det blir gitt tettere personlig oppfølging underveis. Elever i showteamet blir “Loftet-ambassadører” utad. De skal inspirere andre unge talenter, og gi dem noe å strekke seg etter. De får også enkel opplæring med tanke på eventuelle fremtidige instruktør/vikarjobber.

Elever på dette kurset får helt fri tilgang til dansestudioet i kursperioden (også utenom semesteret etter avtale), i tillegg til rabatter på Loftets workshops.

Kriterier for å melde seg på dette kurset er; tidligere erfaring med dans, elev ved Loftet dansestudio fra før, lærevillig og motivert til å satse litt ekstra.

Påmelding til dette kurset skjer kun ved direkte kontakt på mail til julianebay@loftetdansestudio.no, der du beskriver hvorfor nettopp du vil være med i showteamet.

Begrenset med plasser.

_____________________________________________________________________

I tillegg går også de ordinære, klasseinndelte timene som vanlig:

 • 1. klasse
 • 2. klasse
 • 3. klasse
 • 4. klasse
 • 5. klasse
 • 6. klasse
 • 7. klasse
 • 8. klasse
 • 9. klasse
 • 10. klasse
 • Videregående